Počet položek: 0 0,- Kč
. Antikvariát Olomouc Holice, Sladkovského 656/38

Jan Šmíd - Malá Matty (1996)

Šulc a spol. Praha 1996, 1. vydání, 184 stran, il. Jágr, malý otlak u spodních rohů desek, uvnitř velmi dobrý stav. (H156)

kliknutím zvětšíte
Jan Šmíd - Malá Matty (1996)
ks
Cena : 30,- Kč

Známý autor tří humoristických románů „čistých radostí života“ vypráví v této knize o dívce Matty, která se ve svém životě potkává s neobvyklými náhodami. Matty má však důvěru v takové nečekané události, protože jí vždy pomohly překonat nástrahy a překážky dospívání i první lásky. Matty žije v kuriózním texaském městečku v zapadlém koutě Ameriky, kde není nic nemožné, kde lidé mívají správné předtuchy, stávají se jim nejpodivuhodnější příhody a metafyzické úkazy je rozhodně neděsí. Matty je dívka v podstatě šťastná, ale s romantickou nadějí stále očekává ještě šťastnější dny. A tak by její životní románek vlastně nikdy neskončil, kdyby jej autor svým laskavým a současně drsným humorem neposouval hned od prvních stránek k překvapující pointě.

Potřebujete poradit ? Jan Šmíd - Malá Matty (1996)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace