Počet položek: 0 0,- Kč
. Antikvariát Olomouc Holice, Sladkovského 656/38

Chochola - Jako vrána na Beckhama (2009)

Odeon Praha 2009, 1. vydání, 304 stran, papírový přebal v dobrém stavu, drobné oděrky na hranách desek, na předsádce razítko Knihovny města Olomouce, vyřazeno z knihovny, uvnitř výborný stav. (H175)

kliknutím zvětšíte
Chochola - Jako vrána na Beckhama (2009)
ks
Cena : 30,- Kč

David Kram je milionář zakutaný v jednom nuselském činžáku. Osídlil ho po šesti letech strávených v Istanbulu s rodiči a mladším bratrem, jenž byl jako obrovský fotbalový talent vykoupen maloasijským klubem a postupně tu dorostl ve špílmachra a primadonu. Rodina se podle diktátu doby přizpůsobuje mladíkově kariéře, zatímco Davidovi se chce stůj co stůj pryč. V Praze začne provovozovat internetový megastore splněných konzumních přání a poté i další virtuální vymoženosti určené těm, kdo se už věcmi k smrti nudí a rádi by relaxovali v anonymitě sítě: webové rybaření, webové nimrodství, webový sexshop, webová kamera namířená do ložnice či mysli vlastní manželky. Chochola si v románu pohrává s nechutí, že vše je na prodej v obrovském virtuálním obchodě včetně citů, cti, dobrého jména, zlosti anonymně provozované ve webových diskusích i bláhové víry, že za tím vším lze udělat jednu tlustou čáru a začít nanovo, jako by tu vůbec nečíhaly mlsné hledáčky kamer a alarmů Velkého Bratra. ooo Václav Chochola (1978), absolvent Literární akademie Josefa Škvoreckého, debutoval povídkovým souborem Třísky do masa (2004), po němž vydal novelu Děti z krechtů (2005).

Potřebujete poradit ? Chochola - Jako vrána na Beckhama (2009)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace