Počet položek: 0 0,- Kč
. Antikvariát Olomouc Holice, Sladkovského 656/38

Bílková, Budinský, Vohánka - Pravděpodobnost a statistika (2009)

Aleš Čeněk, Plzeň 2009, 1. vydání, 640 stran, výborný stav. (X3043)

kliknutím zvětšíte
Bílková, Budinský, Vohánka - Pravděpodobnost a statistika (2009)
Bílková, Budinský, Vohánka - Pravděpodobnost a statistika (2009)Bílková, Budinský, Vohánka - Pravděpodobnost a statistika (2009)
ks
Cena : 340,- Kč

Možností, jak z údajů, které jsou k dispozici, získat důležité a aktuální informace, je více, nicméně v popředí těchto postupů se vždy nacházejí metody statistické analýzy dat. Vědomosti získané na základě této učebnice je možno uplatnit při marketingových výzkumech, v sociologii, v ekonomické statistice, v národním účetnictví, v nákladovém účetnictví, v pojistné matematice nebo ve finanční a investiční analýze i jinde.
Učebnice je rozdělena do čtyř hlavních částí. První část je zaměřena na popisnou statistiku. Druhá část se věnuje počtu pravděpodobnosti. Třetí část se zabývá statistickou indukcí a poslední čtvrtá část je zaměřena na zkoumání závislostí, především na regresní a korelační analýzu.
Učebnice je určena především jako studijní materiál pro výuku vysokoškolské statistiky na vy
sokých školách s ekonomickým zaměřením. Vzhledem ke svému zaměření je však velmi dobře využitelná i pro pracovníky praxe.

Potřebujete poradit ? Bílková, Budinský, Vohánka - Pravděpodobnost a statistika (2009)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace