Počet položek: 0 0,- Kč
. Antikvariát Olomouc Holice, Sladkovského 656/38

Michaudová, Bainová - Sexy štíhlá svěží díky dobrému spánku (2009)

Readers Digest Výběr Praha 2009, 1. vydání, 240 stran, brožovaná, patrný ohyb rohu na přední obálce, uvnitř velmi dobrý stav. (H90)

kliknutím zvětšíte
Michaudová, Bainová - Sexy štíhlá svěží díky dobrému spánku (2009)
ks
Cena : 60,- Kč

Kniha se stovkami nápadů, postupů a rad od nejlepších expertů na spánek vás informuje o výsledcích nejnovějších výzkumů i málo známých faktech o tom, jak se osvěžit dobrým spánkem. Odpovězte na několik otázek a pojmenujte svůj spánkový styl Jste Raketa, Mistryně rychlých řešení, Královna pohodlí, Denní snílek nebo Ředitelka zeměkoule? Jakmile zjistíte, jaký je váš osobní styl spánku, máte možnost si vybrat vlastní způsob, jak svůj spánek ochránit. Nejčastější spánkové problémy žen Přijďte na to, co vás v noci budí, a tato kniha vás naučí jak zapudit tyto zloděje spánku, ať už to jsou rodinné problémy, vyčerpávající práce nebo věčný ruch kolem vás. Brzy se přesvědčíte, jaké zázraky udělá spánek s vaší myslí, jak nabije vaše tělo energií a jak vás změní ve šťastnou, sexy a dokonce i štíhlejší ženu. Objevte svou vlastní cestu k dobrému spánku Jednoduchými změnami životního stylu si najdete spolehlivé uspávací rituály, ať už to je řízená imaginace, nebo třeba uklidňující „svačinka“ těsně před spaním. Inspirací vám mohou být příběhy mnoha žen, které také hledaly a našly cestu k hlubokému spánku.

Potřebujete poradit ? Michaudová, Bainová - Sexy štíhlá svěží díky dobrému spánku (2009)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace