Počet položek: 0 0,- Kč
. Antikvariát Olomouc Holice, Sladkovského 656/38

Martan - Nové operační postupy v urogynekologii (2011)

MAXDORF 2011, 177 stran, brožovaná, velmi dobrý stav. (X1482)

kliknutím zvětšíte
Martan - Nové operační postupy v urogynekologii (2011)
Martan - Nové operační postupy v urogynekologii (2011)Martan - Nové operační postupy v urogynekologii (2011)Martan - Nové operační postupy v urogynekologii (2011)
ks
Cena : 140,- Kč

Stárnutí naší populace a snaha o dobrou kvalitu života žen ve stáří vedou ke snaze řešit problémy se sestupem pánevních orgánů, které často vznikají v pozdějším věku a mohou být spojeny s obtížemi, jako například s inkontinencí moči, stolice, pocity tahu a napětí v rodidlech aj. Výsledkem rychlého rozvoje urogynekologie jsou nové vyšetřovací techniky, větší porozumění patofyziologii vzniku výše uvedených poruch, nová medikamentózní léčba a zejména zcela nové operační postupy a techniky řešení problémů se stresovým typem inkontinence moči či rekonstrukcí pánevního dna. Kniha seznamující čtenáře praktickou formou s těmito novými operačními postupy je určena gynekologům, urologům a kolorektálním chirurgům.

Potřebujete poradit ? Martan - Nové operační postupy v urogynekologii (2011)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace