Počet položek: 0 0,- Kč
. Antikvariát Olomouc Holice, Sladkovského 656/38

Plichotová, Wolfová - Oksa Pollocková - Les zbloudilých (2011)

Jota Brno 2011, 1. vydání, 368 stran, bez papírového přebalu, oděrky na hranách desek i hřbetu, uvnitř dobrý stav. (X1577)

kliknutím zvětšíte
Plichotová, Wolfová - Oksa Pollocková - Les zbloudilých (2011)
ks
Cena : 140,- Kč

Každý už dobře ví, že Oksa Pollocková není žádná obyčejná holka. Život Vyvolené, budoucí královny Edéfie, nabírá nové nečekané obrátky. Přestože Vílí muž definitivně zatočil s úhlavním nepřítelem všech Prchlíků, Orthonem McGrawem, zdá se, že Zlo se jen tak nevzdá. Okse a jejím blízkým do života zasáhne nečekaná událost: Gusta jednoho rána zmizí! Prchlíci brzy pochopí, že to nebude jen tak. Oksa nachází v Gustově mobilním telefonu fotografii, kterou pořídil těsně předtím, než... Než ho do sebe vtáhl zakletý obraz, v němž je uvězněna Zoeina babička Vzpomněnka, která ale před nedávnem tragicky zemřela. Celá situace se komplikuje a Prchlíci nakonec musí vytvořit skupinu, která se vydá do uřknutého obrazu, aby vysvobodila Gustu i Zoeinu babičku. A Oksa samozřejmě nezůstane doma! Podaří se Prchlíkům projít všemi zkouškami, porazit Zloduchy a osvobodit své přátele? Rozhodně to nebude jednoduchý úkol a jejich dobrodružství se neobejde bez ztrát.

Potřebujete poradit ? Plichotová, Wolfová - Oksa Pollocková - Les zbloudilých (2011)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace