Počet položek: 0 0,- Kč
. Antikvariát Olomouc Holice, Sladkovského 656/38

David Brin - Existence (2015)

Triton 2015, 1. vydání, 691 stran, uvnitř velmi dobrý stav. (X1613)

kliknutím zvětšíte
David Brin - Existence (2015)
David Brin - Existence (2015)David Brin - Existence (2015)David Brin - Existence (2015)
ks
Cena : 150,- Kč

Svět roku 2048. Telefony jsou zabudované přímo v implantovaných čipech a ovládané ťukáním zubů o sebe. Inteligentní aiwarové brýle zobrazují svět, překrytý vrstvami virtuální reality. Rozpoznají a pojmenují každou osobu, kolem které projdete, a prozradí vám na ni všechno.

Telepřítomnost. Umělá inteligence na postupu, věda nenáviděná i zbožňovaná, moč jako žádaná komodita na burze, vyčerpané zdroje, stoupající hladiny moří. Propastné sociální rozdíly, část světa po atomové katastrofě a milióny uprchlíků migrujících po planetě. Globální vesnice o deseti miliardách duší, obávajících se konce…Gerald Livingstone, sběrač smetí na oběžné dráze kolem Země, čistí stoletý nepořádek po předchozích generacích a potká podivný mimozemský objekt.

Pcheng Siang Bin je obyvatel příbytku na kůlech v moři u čínského pobřeží. Sbírá recyklovatelný odpad v opuštěných domech zaplavených stoupající hladinou oceánů. Pod jedním sídlem objeví tajnou skrýš s pokladem a varováním: obydleno démony.Tor Povlovová je reportérka nové éry s geniálním talentem pro vyhledávání vzrušujících a srdceryvných zpráv na webu i v ulicích, která přináší svému publiku jedinečný pocit – teď jste osobně u toho! Netuší, že se spolu s milionovým davem svých online pomocníků ocitne v zajetí největšího příběhu ze všech.

Potřebujete poradit ? David Brin - Existence (2015)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace