Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

Vypěstuj a sněz - Jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty (2008)

Slovart Bratislava 2008, česky, z anglického originálu DK, 80 stran, barevné fotografie, velmi dobrý stav. (X1629)

kliknutím zvětšíte
Vypěstuj a sněz - Jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty (2008)
Vypěstuj a sněz - Jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty (2008)Vypěstuj a sněz - Jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty (2008)Vypěstuj a sněz - Jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty (2008)Vypěstuj a sněz - Jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty (2008)Vypěstuj a sněz - Jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty (2008)Vypěstuj a sněz - Jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty (2008)Vypěstuj a sněz - Jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty (2008)
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 100,- Kč
Sklad:1 ks

Vypěstovat si vlastní ovoce či zeleninu není vůbec složité. Může přitom být celkem zábava a výsledky také nejsou k zahození. Tak si může dítě vypěstovat v květináči vlastní jahody nebo borůvky a vyhnout se tím otravným komárům, kteří znepříjemňují jejich sbírání v lese. Anebo třeba dýni a vydlabe si z ní skvělou lampu. Chce to jen trochu trpělivosti a péče. O svoji sklizeň se pak může podělit s kamarády nebo s rodinou, když z ní připraví chutná jídla podle receptů v této knize. Pohár s borůvkami a smetanovým sýrem v létě nebo dýňové koláčky na podzim ti připomenou, že nejlépe chutná to, co si člověk dokáže sám vypěstovat. Ostatně takové potraviny jsou také nejčerstvější a nejzdravější. Kniha obsahuje řadu jednoduchých zahrádkářských návrhů a chutných receptů. Od semene až na talíř - dítě se naučí vypěstovat si vlastní potraviny, uvařit si z nich vlastní pokrmy. Naučí se, jak potraviny rostou a jak je proměnit na chutné a zdravé občerstvení, obědy či večeře. A nepotřebuje k tomu zahradu. Všechny rostliny z této knihy se dají pěstovat doma.

Potřebujete poradit ? Vypěstuj a sněz - Jednoduché zahrádkářské návrhy a chutné recepty (2008)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace