Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

Soman Chainani - Škola dobra a zla 1 (2014)

CooBoo 2014, z angl. originálu, 1. vydání, 415 stran, bez papírového přebalu, velmi dobrý stav. (X2984)

kliknutím zvětšíte
Soman Chainani - Škola dobra a zla 1 (2014)
Soman Chainani - Škola dobra a zla 1 (2014)Soman Chainani - Škola dobra a zla 1 (2014)Soman Chainani - Škola dobra a zla 1 (2014)Soman Chainani - Škola dobra a zla 1 (2014)
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 170,- Kč
Sklad:1 ks

Věříte pohádkám? Sofie čekala celý život na to, až ji unesou… Ptáte se kam? Do pohádky. Do Školy dobra, kde se z ní stane princezna, najde si toho pravého prince a budou spolu navěky šťastní. Tedy alespoň takový byl plán. Sofie a její kamarádka Agáta totiž pochází z Gavaldonu, městečka, kde se každé čtyři roky ztratí dvě děti. Má se za to, že je unáší Školník právě do Školy dobra a zla. Zde se z nich pak podle předurčení stanou kladné nebo záporné pohádkové postavy. Všechny děti se únosu bojí, jen Sofie tiše doufá, že právě z ní se stane krásná princezna. Ale co když se Školník splete a umístí ji do Školy zla? Může být krásná Sofie čarodějnicí? Se Sofií a Agátou poznáte, jak je nebezpečné věřit pohádkám, které vás vtáhnou do děje a nebudou chtít pustit zpět.

Potřebujete poradit ? Soman Chainani - Škola dobra a zla 1 (2014)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace