Počet položek: 0 0,- Kč
. Antikvariát Olomouc Holice, Sladkovského 656/38

Tenzing Norgay, Coburn - Píseň Everestu - Dotknout se Otcovy Duše (2002)

Ikar 2002, 287 stran, fotografie, velmi dobrý stav. (X1573)

kliknutím zvětšíte
Tenzing Norgay, Coburn - Píseň Everestu - Dotknout se Otcovy Duše (2002)
Tenzing Norgay, Coburn - Píseň Everestu - Dotknout se Otcovy Duše (2002)Tenzing Norgay, Coburn - Píseň Everestu - Dotknout se Otcovy Duše (2002)Tenzing Norgay, Coburn - Píseň Everestu - Dotknout se Otcovy Duše (2002)Tenzing Norgay, Coburn - Píseň Everestu - Dotknout se Otcovy Duše (2002)
ks
Cena : 180,- Kč

Vyprávění o průběhu filmařské expedice na nejvyšší horu světa, která se uskutečnila v roce 1996. Přípravy a průběh expedice a úspěšné zdolání vrcholu čtenářům přibližuje šerpa Jamling Norgay - syn legendárního Tenzinga Norgaye, který společně s Edmundem Hillarym jako první na světě (1953) vystoupil na Mount Everest. V létě roku 1996, kdy se o výstup na horu pokoušelo několik expedicí, došlo k výjimečné tragédii a více než 10 špičkových horolezců při výstupu zahynulo. O těchto smutných událostech, o vzpomínkách na slavného otce a jeho prvovýstup, o životě lidí pod vrcholem světa a duchovních tradicích buddhismu, o tom všem píše ve své vzpomínkové knize. Kniha se stala předlohou k filmovému zpracování. 

Potřebujete poradit ? Tenzing Norgay, Coburn - Píseň Everestu - Dotknout se Otcovy Duše (2002)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace