Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

Christa Kössner - Klíč ke štěstí - Zákon zrcadlení (2009)

Eminent 2009, z něm. originálu, 104 stran, velmi dobrý stav. (X3076)

kliknutím zvětšíte
Christa Kössner - Klíč ke štěstí - Zákon zrcadlení (2009)
Christa Kössner - Klíč ke štěstí - Zákon zrcadlení (2009)Christa Kössner - Klíč ke štěstí - Zákon zrcadlení (2009)Christa Kössner - Klíč ke štěstí - Zákon zrcadlení (2009)Christa Kössner - Klíč ke štěstí - Zákon zrcadlení (2009)Christa Kössner - Klíč ke štěstí - Zákon zrcadlení (2009)
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 70,- Kč
Sklad:1 ks

Vaše životní poměry a lidé, se kterými se potkáváte, zrcadlí vaše myšlení a osobní víru. Stačí se jen trochu lépe podívat, abyste poznali, že jste jak autory, tak i režiséry vašich životních událostí a příběhů. Zákon zrcadlení vždycky funguje. Tato kniha vás zve k tomu, abyste ho od nynějška začali počítat ke svým přátelům. Abyste mohli otevřít bránu ke štěstí odvážným pohledem do vlastního zrcadla. Nejstarší moudrost říká, že jste na světě proto, abyste byli šťastní. Ne tedy proto, abyste trpěli díky svým nelaskavým myšlenkám, negativním přesvědčením, falešnými zásadami víry nebo nesmyslnými zákazy. Jakmile to uznáte, budete na nejlepší cestě k proměně svého duchovního postoje – a v důsledku této proměny pak budete moci prožívat takové utěšené zrcadlové obrazy, které skutečně chcete.

Potřebujete poradit ? Christa Kössner - Klíč ke štěstí - Zákon zrcadlení (2009)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace