Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

Goldberg - Srdce v kleci (2015)

nakl. JAN VAŠUT 2015, 1. české vydání, 289 stran, papírový přebal v dobrém stavu, na předsádce poznámka, uvnitř velmi dobrý stav. (H165)

kliknutím zvětšíte
Goldberg - Srdce v kleci (2015)
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 60,- Kč
Sklad:1 ks

Po pětadvaceti letech manželství nebývá mnoho témat k diskuzím. Partneři se znají do posledního záhybu duše, žijí své nalinkované životy, naplňují zažité stereotypy. Možná jim to tak vyhovuje, možná ne. Někdy ovšem stačí náhodné setkání, neočekávané pozvání či nešťastná náhoda, aby se věci začaly ubírat úplně jiným směrem. Někde to začne jiskřit, až mrazí, jinde skřípat, až nestačí ani zatnout zuby. Osudy několika lidí, žijících vedle sebe na malém poklidném městě, se propletou tak, že na konci už nic není takové, jako dřív… Autor se skvělým vypravěčským uměním a humorným nadhledem pozoruje životy obyčejných lidí se všemi jejich slabostmi a tajnými přáními. Architekt Markowitz a jeho žena Eli, sochařka Madlén, metař Sláma a věčně nespokojená paní Slámová, vetešník Bernát, prokurista módního salonu Macháček – nikoho z hlavních hrdinů by na počátku jistě ani nenapadlo, že z vtipné humoresky popisující jejich drobné nešvary by se na konci mohl stát třeba erotický thriller!

Potřebujete poradit ? Goldberg - Srdce v kleci (2015)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace