Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

Dale Carnegie - Jak mluvit a působit na druhé při obchodním jednání (1990)

Dale Carnegie & Associates Praha 1990, 1revidoívané a utorizované vydání, 207 stran, výborný stav. (X2139)

kliknutím zvětšíte
Dale Carnegie - Jak mluvit a působit na druhé při obchodním jednání (1990)
Dale Carnegie - Jak mluvit a působit na druhé při obchodním jednání (1990)Dale Carnegie - Jak mluvit a působit na druhé při obchodním jednání (1990)
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 110,- Kč
Sklad:1 ks

Průkopník osobnostního rozvoje Dale Carnegie nepřistupoval k mluvení na veřejnosti jako k nějakému delikátnímu umění, které vyžaduje zvláštní talent a nadání. Schopnost komunikovat viděl jako druh dovednosti, kterou si může průměrně inteligentní člověk osvojit, pokud sám chce. Efektivní pomůckou mu může být právě příručka Jak mluvit a působit na druhé při obchodním jednání, která se stala vedle dnes již legendární knihy Jak získávat přátele a působit na druhé jeho dalším bestsellerem, byla přeložena do mnoha jazyků a dočkala se velkého počtu vydání. Obsahuje srozumitelná pravidla týkající se celé šíře komunikace – od přípravy efektivních a účinných promluv, až po improvizovaná vystoupení. Pravidla se dají ihned použít v praxi a čas jim neubral na platnosti.

Potřebujete poradit ? Dale Carnegie - Jak mluvit a působit na druhé při obchodním jednání (1990)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace