Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

Enzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italsky

Etabeta gruppo editoriale 1990, 135 stran, pevná vazba s papírovým přebalem, italsky, barevné fotografické přílohy, přebal mírně ošoupaný, uvnitř velmi dobrý stav. (X3224)

kliknutím zvětšíte
Enzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italsky
Enzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italskyEnzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italskyEnzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italskyEnzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italskyEnzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italskyEnzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italskyEnzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italskyEnzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italsky
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 400,- Kč
Sklad:1 ks

Potřebujete poradit ? Enzo Vannozzi - Il mio gelato - Esperienze nel mondo del gelato artigianale italiano (1990) receptury tradiční italské zmrzliny - italsky

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace