Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

John Biggar - Andy - Průvodce pro vysokohorské turisty, horolezce a skalpinisty (2018)

Junior 2018, 400 stran, fotografie, mapy, výborný stav. (X3302)

kliknutím zvětšíte
John Biggar - Andy - Průvodce pro vysokohorské turisty, horolezce a skalpinisty (2018)
John Biggar - Andy - Průvodce pro vysokohorské turisty, horolezce a skalpinisty (2018)John Biggar - Andy - Průvodce pro vysokohorské turisty, horolezce a skalpinisty (2018)John Biggar - Andy - Průvodce pro vysokohorské turisty, horolezce a skalpinisty (2018)John Biggar - Andy - Průvodce pro vysokohorské turisty, horolezce a skalpinisty (2018)John Biggar - Andy - Průvodce pro vysokohorské turisty, horolezce a skalpinisty (2018)John Biggar - Andy - Průvodce pro vysokohorské turisty, horolezce a skalpinisty (2018)
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 680,- Kč
Sklad:1 ks

Tato souborná a do značné míry unikátní publikace o andských vrcholech pokrývá i mnohé oblasti And, které dosud nebyly nikde blíže popsány. V angličtině se dočkala již čtvrtého vydání a zatím byla přeložena do francouzštiny, španělštiny, polštiny - a nyní také do češtiny. Autor, John Biggar, přitom za 25 let svého aktivního působení v Andách osobně vylezl a na lyžích zdolal přes 300 vrcholů s nadmořskou výškou nad 5000 m.

  • Jedinečný souborný průvodce po významných vrcholech And.
  • Detailní údaje k výstupům na 100 hlavních andských šestitisícovek.
  • Popisy výstupů na víc než 300 dalších vrcholů.
  • Přes 240 zákresů tras a 80 schématických mapek.
  • Množství názorných situačních snímků.
  • Bohaté informace také pro skialpinisty.

Potřebujete poradit ? John Biggar - Andy - Průvodce pro vysokohorské turisty, horolezce a skalpinisty (2018)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace