Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

Jurićóvá-Zagorka - Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie (1996)

Ivo Železný Praha 1996, I. vydání, 392 stran, téměř výborný stav. (X3429)

kliknutím zvětšíte
Jurićóvá-Zagorka - Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie (1996)
Jurićóvá-Zagorka - Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie (1996)Jurićóvá-Zagorka - Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie (1996)Jurićóvá-Zagorka - Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie (1996)Jurićóvá-Zagorka - Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie (1996)
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 250,- Kč
Sklad:1 ks

Láska ve všech podobách, rafinované intriky, pestrý život chorvatské šlechty i rakousko-uherského císařského dvora za dob vlády Marie Terezie. Středem pátého dílu románu Gričská čarodějnice je sílící roztržka mezi osvíceným následníkem trůnu Josefem a jeho absolutisticky panující matkou, ovládanou kněžími a intriky princezny Amélie, jedné z dcer Marie Terezie. Princezna, která se právě stala vévodkyní parmskou, tvrdě bojuje o své místo na slunci a její boj o moc je provázen řadou dramatických a záhadných událostí. Navíc se v tomto díle objevuje znovu vrah devíti šlechticů od záhřebského Krvavého mostu.

Potřebujete poradit ? Jurićóvá-Zagorka - Gričská čarodějnice 5. - Dcera Marie Terezie (1996)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace