Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

Konservační metody Základy konservace potravin, zejména při zprac. ovoce a zeleniny : Určeno stř. i vyš. kádrům konservárenského prům., jakož i stud. na vys. a odb. šk.

Průmyslové vydavatelství 1951, 1. vydání, 300 stran, kresby, fotografie, velmi dobrý stav. (X3214)

kliknutím zvětšíte
Konservační metody Základy konservace potravin, zejména při zprac. ovoce a zeleniny : Určeno stř. i vyš. kádrům konservárenského prům., jakož i stud. na vys. a odb. šk.
Konservační metody Základy konservace potravin, zejména při zprac. ovoce a zeleniny : Určeno stř. i vyš. kádrům konservárenského prům., jakož i stud. na vys. a odb. šk.Konservační metody Základy konservace potravin, zejména při zprac. ovoce a zeleniny : Určeno stř. i vyš. kádrům konservárenského prům., jakož i stud. na vys. a odb. šk.Konservační metody Základy konservace potravin, zejména při zprac. ovoce a zeleniny : Určeno stř. i vyš. kádrům konservárenského prům., jakož i stud. na vys. a odb. šk.Konservační metody Základy konservace potravin, zejména při zprac. ovoce a zeleniny : Určeno stř. i vyš. kádrům konservárenského prům., jakož i stud. na vys. a odb. šk.Konservační metody Základy konservace potravin, zejména při zprac. ovoce a zeleniny : Určeno stř. i vyš. kádrům konservárenského prům., jakož i stud. na vys. a odb. šk.Konservační metody Základy konservace potravin, zejména při zprac. ovoce a zeleniny : Určeno stř. i vyš. kádrům konservárenského prům., jakož i stud. na vys. a odb. šk.
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 480,- Kč
Sklad:1 ks

Potřebujete poradit ? Konservační metody Základy konservace potravin, zejména při zprac. ovoce a zeleniny : Určeno stř. i vyš. kádrům konservárenského prům., jakož i stud. na vys. a odb. šk.

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace