Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

Loyd - Nejvyšší princip - Cesta od strachu k lásce (2014)

beta Dobrovský 2014, 306 stran, výborný stav. (X3237)

kliknutím zvětšíte
Loyd - Nejvyšší princip - Cesta od strachu k lásce (2014)
Loyd - Nejvyšší princip - Cesta od strachu k lásce (2014)Loyd - Nejvyšší princip - Cesta od strachu k lásce (2014)Loyd - Nejvyšší princip - Cesta od strachu k lásce (2014)
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 140,- Kč
Sklad:1 ks

Psycholog a zakladatel dnes již známé metody energetického uzdravování, kterou představil v bestselleru Léčebný kód, nabízí praktický program, jenž umožní unavenému a nervóznímu člověku dnešní doby přejít od stresu k úspěchu za pouhých čtyřicet dní, a sice pomocí „nejvyššího principu“ – lásky. Autor ukazuje, jak láska působí na komplex těla a mysli a umožňuje nacházet odpovědi doslova na všechny otázky. Důležité je milovat sebe i druhé a žít naplno život plný lásky v přítomném okamžiku. Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.

Potřebujete poradit ? Loyd - Nejvyšší princip - Cesta od strachu k lásce (2014)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace