Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

ThDr. A. Huvar - Záblesky z temného dolu - Hovory k bratřím v temné době (1995)

Nový Jičín 1995, 160 stran, velmi dobrý stav. (1391)

kliknutím zvětšíte
ThDr. A. Huvar - Záblesky z temného dolu - Hovory k bratřím v temné době (1995)
ThDr. A. Huvar - Záblesky z temného dolu - Hovory k bratřím v temné době (1995)ThDr. A. Huvar - Záblesky z temného dolu - Hovory k bratřím v temné době (1995)
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 80,- Kč
Sklad:1 ks

Není to jen zajímavá část autorova života. Odzrcadluje stejně tíživě prožitá léta i ostatních spolubratří. Je to svazek, který obsahuje úvahy, referáty, filozoficko - pedagogické výklady, které byly náplní volného času mezi směnami. Proto v žádném případě nepovažuje nikdo tuto dobu za ztracenou, i když jsme byli těmi posledními, kdo si mohl leccos v životě upravovat nebo diktovat. Tmavý důl ve Rtyni v Podkrkonoší - jinak důl hrůzy a smrti. A přece v něm tolik požehnání. Originály, které jsou zachyceny na různých cárech papíru tak, jak jej bylo možno zcizit bachařům, zachyceny mikropísmem, načichlých potem bot, ve kterých byly přenášeny, skýtají nyní pravdivý obraz nitra, naplněného živou vírou i láskou, která se musela přelévat do několika oddaných skautských duší. Všechny stránky jsou neseny tou jedinou touhou nemyslet na sebe a dávat bratřím. Je zajímavá i bohatost slohu, který je otištěn bez jakéhokoliv ,zásahu cenzur. Představuje dokumenty kruté krásy kněžského stěsnaného života v podsvětí. (https://huvar.webzdarma.cz/knihy.html)

 

Potřebujete poradit ? ThDr. A. Huvar - Záblesky z temného dolu - Hovory k bratřím v temné době (1995)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace