Počet položek: 0 0,- Kč
Antikvariát Olomouc s.r.o. Sladkovského 659/40

Veberová, Bílek, Papoušek, Skalický eds. - Jazyky reprezentace (2012)

Akropolis Praha 2012, 1. vydání, 308 stran, pevná vazba, nepatrně ťuknutá horní hrana předních desek, jinak výborný stav. (X3216)

kliknutím zvětšíte
Veberová, Bílek, Papoušek, Skalický eds. - Jazyky reprezentace (2012)
Veberová, Bílek, Papoušek, Skalický eds. - Jazyky reprezentace (2012)Veberová, Bílek, Papoušek, Skalický eds. - Jazyky reprezentace (2012)Veberová, Bílek, Papoušek, Skalický eds. - Jazyky reprezentace (2012)Veberová, Bílek, Papoušek, Skalický eds. - Jazyky reprezentace (2012)Veberová, Bílek, Papoušek, Skalický eds. - Jazyky reprezentace (2012)Veberová, Bílek, Papoušek, Skalický eds. - Jazyky reprezentace (2012)Veberová, Bílek, Papoušek, Skalický eds. - Jazyky reprezentace (2012)
ks
Přidat do oblíbených
Cena : 120,- Kč
Sklad:1 ks

Kolektivní monografie je dílčím příspěvkem k problematice tematizované v rozličných podobách již od prvních filozofických úvah, od prvních reflexí na téma umění. V posledních desetiletích se reprezentace stala jedním z klíčových pojmů západní filozofie a estetiky - pojmem produktivně využívaným i zavrhovaným, otevírajícím nová témata i nové pohledy na témata stará. V českém prostředí však tento pojem dosud nezazníval tak, jak by odpovídalo jeho významu. Předkládaná monografie usiluje přispět k obohacení tohoto nezaplněného prostoru v českém teoretickém a kritickém diskurzu. Jejím záměrem není komplexně zmapovat problematiku reprezentace ani poskytnout čtenáři její systematický teoretický výklad, ale nahlédnout toto téma z různých perspektiv, z nichž může být reflektováno i využíváno při zkoumání filozofického a teoretického diskurzu, při analýze řeči literatury i filmu.

Potřebujete poradit ? Veberová, Bílek, Papoušek, Skalický eds. - Jazyky reprezentace (2012)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace